Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται καθημερινά μέχρι και στις 15.00 και αποστέλλονται την ίδια μέρα,παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15.00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Η υπηρεσία μεταφοράς-curier ανέρχεται στα 3€ ,σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή επιβαρύνεστε συν 2 €.

1. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της υπηρεσίας WinBank Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανακατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας WinBank Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεκτές είναι οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO και κάρτες Prepaid εγχωρίων αλλά και αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

2. Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας όπως και την υπηρεσία αντικαταβολής με χρέωση 2€. Τα μεταφορικά είναι αναρτημένα στην «Αποστολή Προϊόντων».

4. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς όπου τα έξοδα τραπέζης βαραίνουν τον πελάτη

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR93 0172 2570 0052 5705 0703 656

Δικαιούχος: Τριανταφυλλίδου Ειρήνη