ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, επιστρέψτε εύκολα το προϊόν σε εμάς στην αρχική του συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή δεν σας επιβαρύνει με κανένα απολύτως κόστος και μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος, άλλο χρώμα ή άλλο προϊόν, ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος, είτε επειδή σας έχει σταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος ή το χρώμα δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, επιστρέψτε το προϊόν σε εμάς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Σημειώστε ότι κάθε πελάτης δικαιούται μία (1) δωρεάν αλλαγή ανά παραγγελία και η αλλαγή γίνετε δεκτή σε όλα τα προϊόντα εκτός από τα μαγιό.

Προκειμένου να προχωρήσετε σε αντικατάσταση / αλλαγή του προϊόντος, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Προχωρήστε άμεσα σε μια νέα παραγγελία στο www.kidscomfort.gr με το προϊόν που θέλετε ως αντικατάσταση, γράφοντας στα σχόλια ΑΛΛΑΓΗ και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής την ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ. Με αυτόν τον τρόπο το kidscomfort.gr ελέγχει πιο γρήγορα στο απόθεμα το συγκεκριμένο προϊόν και εσείς κατοχυρώνετε την αλλαγή που θέλετε να κάνετε.
Στην συνέχεια προχωρήστε στην συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία της παραγγελίας. Γράψτε αναλυτικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας. Στη συνέχεια συμπληρώστε όλα τα πεδία από τον πίνακα “Επιστρεφόμενα Προϊόντα”. Αν η διαφορά τιμής μεταξύ των 2 προϊόντων είναι μεγαλύτερη, θα πληρώσετε το ποσό με Αντικαταβολή στη νέα παραγγελία. Αν η διαφορά τιμής είναι μικρότερη, συμπληρώστε το πεδίο “Επιστροφή Χρημάτων ή Πίστωση”.
Τοποθετήστε την φόρμα επιστροφής μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι το υπό επιστροφή προϊόν να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία.
Αποστείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς στο [email protected], αναφέροντάς μας ρητώς ότι επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος και επιστρέφετε το προϊόν.
Προχωρήστε σε αποστολή του προϊόντος με τον παρακάτω τρόπο: Επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της εταιρείας courier «Γενική Ταχυδρομική» που σας εξυπηρετεί, προκειμένου το δέμα να παραδοθεί στην εταιρία μας, στην διεύθυνση Παναγή Τσαλδάρη 23, Σέρρες, Τ.Κ.62123,τηλ.2321066235. Βρείτε τα υποκαταστήματα της Γενική Ταχυδρομική στο ακόλουθο link: Δίκτυο Καταστημάτων | Γενική Ταχυδρομική (taxydromiki.com) .Εφόσον η επιστροφή γίνει εντός 14 ημερών η χρέωση αποστολής είναι δικής μας (χρέωση παραλήπτη). Αν η επιστροφή γίνει άνω των 14 ημερών η χρέωση είναι δική σας (χρέωση αποστολέα).

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αν επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας, επιστρέψτε το προϊόν σε εμάς στην αρχική του συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Συμπληρώστε την συνημμένη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία της παραγγελίας. Αρχικά γράψτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και κατόπιν συμπληρώστε τον πίνακα “Επιστρεφόμενα Προϊόντα”. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Στην περίπτωση της Αντικαταβολής συμπληρώστε την φόρμα “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ”, για να σας πιστωθεί η διαφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. (Απαραίτητα το όνομα με το οποίο έγινε η παραγγελία πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα του πρώτου δικαιούχου του λογαριασμού). Στην περίπτωση της πληρωμής με Πιστωτική Κάρτα, τα χρήματα θα σας πιστωθούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
Τοποθετήστε την φόρμα επιστροφής μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι το υπό επιστροφή προϊόν να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία.
Αποστείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς στο [email protected], αναφέροντάς μας ρητώς ότι επιθυμείτε την επιστροφή χρημάτων και επιστρέφετε το προϊόν.
Προχωρήστε σε αποστολή του προϊόντος με τον παρακάτω τρόπο: Επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της εταιρείας courier «Γενική Ταχυδρομική» που σας εξυπηρετεί, προκειμένου το δέμα να παραδοθεί στην αποθήκη μας, στην διεύθυνση Παναγή Τσαλδάρη 23,Σέρρες Τ.Κ.62123,τηλ.2321066235. Βρείτε τα υποκαταστήματα της Γενική Ταχυδρομική στο ακόλουθο link: Δίκτυο Καταστημάτων | Γενική Ταχυδρομική (taxydromiki.com). Εφόσον η επιστροφή γίνει εντός 14 ημερών η χρέωση αποστολής είναι δικής μας (χρέωση παραλήπτη). Αν η επιστροφή γίνει άνω των 14 ημερών η χρέωση είναι δική σας (χρέωση αποστολέα).

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές και πωλούνται στο e-shop σε άριστη κατάσταση. Θα αντικαταστήσουμε ή θα αποζημιώσουμε για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε εντός 30 ημερών.

Αν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό, και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα ανάλογα αν θέλετε Αντικατάσταση ή Επιστροφή Χρημάτων.

Στην συνημμένη φόρμα επιστροφής μην ξεχάσετε να γράψετε ότι πρόκειται για “Ελαττωματικό Προϊόν” και να μας ενημερώσετε ακολούθως με e-mail.

Σημειωτέον ότι στην περίπτωση αυτή (ελαττωματικό προϊόν) δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.

4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2321066235 μεταξύ 09:00-14:00 και 18:00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και 09:00-14:00 το Σάββατο.
Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Αποστείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς στο [email protected], αναφέροντάς μας ρητώς ότι επιθυμείτε την υπαναχώρηση από την παραγγελία και επιστρέφετε το προϊόν.
Εάν επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για την “Επιστροφή Χρημάτων”. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Σημαντική σημείωση: Οι παραπάνω όροι επιστροφής/αλλαγής/υπαναχώρησης ισχύουν για την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας. Σε κάθε άλλη χώρα εκτός της Ελλάδος, ισχύει το δικαίωμα της Δωρεάν Επιστροφής εντός 14 ημερών, αλλά δεν πραγματοποιούμε αλλαγές προϊόντων παρά μόνο επιστροφή χρημάτων της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας. Αν επιθυμείτε νέα προϊόντα θα πρέπει να τοποθετήσετε μια νέα παραγγελία με αυτά.